Over Sanofi Genzyme

Nederland


Sanofi Genzyme loopt voorop in het streven naar ontwikkeling en toepassing van de meest geavanceerde technologieën op het gebied van biowetenschap met vele bewezen therapieën. Hiermee worden patiënten in bijna 100 landen geholpen.

Sanofi Genzyme Corporate

Sanofi Genzyme, één van ’s werelds toonaangevende biotechnologiebedrijven, heeft zich ten doel gesteld om het leven van mensen die aan een ernstige ziekte lijden op ingrijpende, positieve wijze te beïnvloeden. Sinds 1981 is Sanofi Genzyme uitgegroeid van een klein startend bedrijf tot een gediversifieerde onderneming met ongeveer 8.000 medewerkers op locaties over de hele wereld. Genzyme is sinds 2011 onderdeel van Sanofi.

De therapieën van de onderneming richten zich op zeldzame ziekten en multiple sclerose (MS). Sanofi Genzyme’s streven naar innovatie krijgt tot op de dag van vandaag een vervolg met omvangrijke ontwikkelingsprogramma’s voor deze gebieden waarop nog niet wordt tegemoetgekomen aan medische behoeften.

 

Genzyme’s therapeutische gebieden

Ongeacht de aandoening of het aantal patiënten, is de benadering van Genzyme om gerichte zorg te bieden door te begrijpen wat de behoeften van patiënten zijn. Deze speciale aanpak is kenmerkend binnen de hele organisatie en binnen onze therapeutische gebieden:

Genzyme in Nederland

Genzyme Nederland is als vestiging een integraal onderdeel van Genzyme Europe B.V.

Genzyme Nederland zorgt ervoor dat patiënten in Nederland optimaal beschikking hebben tot de behandelingen van Genzyme.

Genzyme richt zich op de behandeling van zeldzame ziekten en MS.

Met een sterk portfolio aan nieuwe producten in verschillende stadia van ontwikkeling, voor zowel de huidige therapeutische gebieden als andere ziekten hoopt Genzyme in de komende jaren te blijven groeien om hiermee meer patiënten te kunnen behandelen en te kunnen blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling.

Onze waarden

Genzyme draagt wereldwijd en dus ook in Nederland zes waarden uit: innovatie, samenwerking, integriteit, (maatschappelijke) betrokkenheid, ondernemersgeest en passie. Een aantal voorbeelden hiervan zijn te vinden via de volgende link: http://www.genzyme.com/Careers/Culture-and-Values.aspx

Last Updated: 22-11-2017
Contact

Genzyme Nederland*
Gooimeer 10
1411 DD Naarden
Tel: +31 35 699 1200

Verstuur e-mail

* Genzyme Nederland is onderdeel van Genzyme Europe B.V.

Genzyme Europe B.V.
Gooimeer 10
1411 DD Naarden
Tel: +31 35 699 1200
Fax: +31 35 694 3214

Verstuur e-mail

Mediacontact
Mignon van der Westerlaken
Director Corporate Affairs
Genzyme Benelux
Tel: +31 35 699 1200

Verstuur e-mail

Algemene informatie
Kamer van Koophandel Hilversum: 32050737
BTW-nummer: NL800256888B01

Onze waarden

Wereldwijd en dus ook in Nederland staan bij Genzyme zes kernwaarden centraal.

Maatschappelijke betrokkenheid

Bij Genzyme wordt grote waarde gehecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen

infoBox